Dag 1 på ferien!

Vi startet turen i går kveld etter jobb og beveget oss fra Drøbak til Alvdal. Der var vi på plass ca to på natten og fant oss en liten og koselig plass å parkere bilen på for natten.

Morgenen etter gikk turen videre mot Trondheim som var destinasjonen for dagen. Vi kjørte vis Tynset der det ble en stopp etter ferskt brød og boller (eller Tynset boller som de kalte det) Videre ble det et bilde sammen med Trollet 🥰

Og selvfølgelig verdens største spark

Etter vi hadde handlet gikk turen videre mot Trondheim og fant oss en liten rasteplass der dyra kunne strekke litt på beina og vi kunne få i oss litt mat.

Vel fremme i Trondheim kjørte vi innom hundegården som lå litt utenfor sentrum slik at dyra kunne få løpe fra seg litt etter bilturen. Noe Odin og Felix satte veldig pris på 🥰

Også begynte morroa. For da begynte letingen etter soveplass for kvelden. Jeg hadde sett ut meg et par soveplasser før vi startet turen. Men det visste seg at de plassene ikke fungerte. Så da satte vi snuta en god rundtur rundt for å se litt og prøve å finne en ny plass. Gode å sulte stoppet vi på en bensinstasjon både for å fylle opp magen kjapt og kaffekoppen og da kom vi på en ting vi gikk glipp av på fjorårets tur og et gårdsutsalg vi gjerne skulle ha dratt innom en gang til. Satte oss på kartet og fant ruta til både gårdsutsalget og Steinvikholm slott.

Vel fremme ved Steinvikholm begynte klokken og været å jobbe litt mot oss. Så etter en runde rundt på slottet både for oss og firbente bestemte vi oss for å dra mot Taura hvor vi tenkte vi kunne finne en plass for natten. På veien ditt begynte regnet. Men etter en 30 min i bilen fremme ved plassen sluttet det både å regne og blåse og vi kunne slå ut teltet og lage mat.

Så kunne vi bare nyte en kveld med ro og bølgeklang mot vannkanten. Et glass vin og finne roa i sjela. Det trengtes for alle sammen. Dyra kunne strekke på labbene rundt plassen og vi kunne nye frisk luft og nydelige farger etter solnedgangen bak skyene.

I morgen går turen innom to gårdsutsalg før vi setter nesa mot Ytre Namdal. En strekning på ca 4 timer, men da er det ikke medberegnet avstikkere og omveier som hører med til ferien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s